Välkommen till HälsoNöjd-bloggen!

Uppdaterad: 1 jun 2020Tjenare!

Detta är en liten introduktion till vad min blogg här på hemsidan kommer handla om!


Jag lär mig nya saker varje dag och mitt mål med denna blogg är att dela min kunskap med er som läser på ett så enkelt och lättsmält sätt som möjligt. Jag vill att ni ska kunna lära er nya spännande saker varje vecka och kunna implementera det i era liv utan att det ska bli en jätteprojekt.


Det mina blogginlägg främst kommer handla om är Kvinnlig Hormonell Hälsa och hur man kan förbättra sin vardag genom att balansera sina hormoner. Det kommer även vara mycket om kost, kanske t.o.m något recept här och där ;) , träning och hur man kan anpassa dessa till sin kvinnlig kropp.


Våra kvinnliga kroppar har en mängd hormoner som ändrar sig under vår menscykel och beroende på var man är så kan man optimera sin träning, sömn och kost efter den.

Spännande eller hur! :D


Glöm inte att prenumerera på mina nyhetsbrev så att du inte missar tips!


Puss & Kram!
14 visningar0 kommentarer